Nyheder

Køge Skak Skole er organiseret i Køge Skakklub og alle børn og unge er velkommen   Vi har trænings og spilledag... Læs mere

KØGE SKAK SKOLE SPILLER I LILLE SKENSVED HVOR DER ER BYFESTLørdag den 6. september, skal vi en tur til Lille... Læs mere

Instruktører

Køge Skak Skole har 3 faste instruktører

Jesper Pondal

Jesper har gennem årene været Køge Skakklubs juniortræner.

Peter Stuhr email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Peter er 39 år og bor på Amager. Peter vil være den foretrukne instruktør, der tager med eleverne til turneringer i København.
Peter har flere års erfaring med undervisning i skak, hvor han blandt andet stod for junior arbejdet i Skakklubben Tårnet (Randers) og Skakklubben Rokaden (Randers) mellem 1998 og 2003. Her udviklede han blandt anden den senere junior danmarksmester (2007) Michael Nguyen.

Kasper Henriksen

Kasper har ikke tidligere trænet juniorer. Kasper er pt. klubmester i Køge Skakklub.


Ekstern Lektor
GM Carsten Hoi

Herudover vil skolen få tilknyttet nogle af landets stærkeste skakspillere til skolen. Når skolen til efteråret har fået alle aftaler igennem med en række skoler og klubber, vil vi præsentere disse her på siden.

Tilmelding

Galleri

Kontakt

Køge Skak Skole
Finn Stuhr
Telefon: 25 46 82 93
E-mail: koegeskak@gmail.com
Erik Carlsen
Telefon:26 90 95 46
E-mail: e-Carlsen@oncable.com


Info

Spillested
Asgård Skole
Norsvej 2
4600 Køge
Kantinen
(v/tandlægen)
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.