Nyheder

Køge Skak Skole er organiseret i Køge Skakklub og alle børn og unge er velkommen   Vi har trænings og spilledag... Læs mere

KØGE SKAK SKOLE SPILLER I LILLE SKENSVED HVOR DER ER BYFESTLørdag den 6. september, skal vi en tur til Lille... Læs mere

Køge Skak Skole er nyetableret afdeling under Køge Skakklub og henvender sig til alle skoleelever med henblik på at finde skaktalentet i den enkelte elev, men ikke mindst at gøre det sjovt at spille skak.
Vi ønsker at fremme de sociale kompetencer med megen fælles træning og deltagelse i alle ungdoms- og skoleturneringer.
Det er kendt at skak er medvirkende til at styrke koncentrationsevnen hos den enkelte, hvilket gavner indlæringen i skolen i mange fag.
Køge Skak Skole samarbejder med skolerne i Køge Kommune. Vi ønsker at etablerer skakundervisning i skolerne. Til hjælp til skolerne vil Køge Skak Skole bidrage med en startpakke, dels til skolens skaklærer i form af undervisningsmaterialer og skakspil og dels til skakeleven der får en pakke bestående af en Caps med Skakskolens logo, skakhæfter og mercandise.
Skakelever der deltager i turneringer vil ligeledes få en T-shirt med skolens navn og logo.

Børn & unge under Køge Skak Skole(uanset om undervisningen foregår på egen skole eller centralt i Køge Skak Skoles lokaler vil der skulle betales et årlig kontingent på kr. 500,-

Foruden ovennævnte startpakke giver det medlemskab af Køge Skakklub(og Dansk Skak Union), ret til special træning når vi har fundet talentet, gratis deltagelse i alle skole- & ungdomsturneringer og når styrken er der, er det muligt at deltage på Køge Skakklubs hold.
Køge Skak Skole er medlem af Dansk Skoleskak.

Projektledere

Finn Stuhr
Lærkevænget 3A
2680 Solrød Strand
tlf. 25468293

Erik Carlsen
Veggervej 7
4600 Køge
Tlf.

Økonomiansvarlig
Niels Steen Larsen

Instruktører

Jesper Pondal

Peter Stuhr

Kasper Henriksen

Tilmelding

Galleri

Kontakt

Køge Skak Skole
Finn Stuhr
Telefon: 25 46 82 93
E-mail: koegeskak@gmail.com
Erik Carlsen
Telefon:26 90 95 46
E-mail: e-Carlsen@oncable.com


Info

Spillested
Asgård Skole
Norsvej 2
4600 Køge
Kantinen
(v/tandlægen)
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.